Hírek hongaars nieuws

Mariahout

Opel ADAM

Rüsselsheim. Az Opel ADAM merészen újszerű fellépése és iránymutató technikája egyaránt felvillanyozza a szakembereket és a vásárlókat. Ennek legújabb bizonyítéka a neves „red dot” design díj, amelyet ezúttal az Opel ADAM-nek ítélt oda a 37 szakemberből álló nemzetközi zsűri.

Az ADAM a „Termék design 2013” díjat nyerte el „Automotive and Transport” (autózás és fuvarozás) kategóriában, rendkívül erős vetélytársakkal szemben. Az Opelnek ez az újdonsága, amelyre máris több mint harmincezer megrendelés futott be, esztétikus formáival és trendformáló szerepével érdemelte ki az ítészek elismerését. „Új életstílus-autónkkal folytatjuk az elmúlt évek sikeres ‘red dot design’ sorozatát”, örvendezett Niels Loeb, a márka vezető külső design tervezője. „Az ADAM-mel ismét bebizonyosodott, hogy minden személyautó-szegmensben és minden ízléshez tudunk kiváló designt kínálni.”

Az új ADAM a negyedik „red dot” design díjjal kitüntetett Opel modell 2009 óta: a sokra tartott „piros pontot” megkapta már a középkategóriájú Insignia, az Astra Sports Tourer és a kompakt Astra GTC kupé is – újabb igazolásául annak, [...]

Back to top