Opel vanaf vandaag officieel hoofdsponsor van Feyenoord

  • Not categorized
  • Reacties uitgeschakeld voor Opel vanaf vandaag officieel hoofdsponsor van Feyenoord

Spelers en staf krijgen auto’s overhandigd
Opel-Feyenoord

Breda/Rotterdam – De samenwerking tussen Opel en Feyenoord is vandaag officieel van start gegaan. De komende vier jaar is Opel de nieuwe hoofd- en shirtsponsor van de voetbalclub uit Rotterdam-Zuid. Het begin van het sponsorschap werd extra onderstreept met de overhandiging van de eerste auto’s aan de spelers en de staf.

 

Met Opel is een bekende naam teruggekeerd op het shirt van Feyenoord. Opel trad tussen 1984 en 1989 reeds op als hoofdsponsor van de club. Bovendien was (van 1984 tot 2002) en is (sinds 2010) Opel vaste leverancier van auto’s voor Feyenoord. Beide partijen zijn trots op de nagenoeg dertig jaar lange historie van samenwerking en vriendschap.

 

Als onderdeel van het sponsorschap zijn vandaag de eerste auto’s aan de spelers en de staf overhandigd. Het betreft de aflevering van in totaal bijna tachtig auto’s, waaronder de Insignia, Cascada, Astra en Mokka. Feyenoord rechtsback en international Daryl Janmaat kreeg de sleutel van zijn auto officieel overhandigd door Johan Claassen, algemeen directeur van Opel Nederland. Daarnaast namen onder andere Lex Immers, Joris Mathijsen, Erwin Mulder, Wesley Verhoek, Ruud Vormer, Elvis Manu, Jean-Paul Boëtius, maar ook clubtopscorer Graziano Pellè en trainer Ronald Koeman met veel enthousiasme hun nieuwe Opel-model in ontvangst.

 

De overhandiging van de nieuwe Opels aan de spelers en de staf van Feyenoord markeert het begin van een vierjarige sponsorovereenkomst. De komende weken zal de samenwerking extra aandacht krijgen, zoals op de traditioneel drukbezochte Open Dag van Feyenoord op 21 juli aanstaande, waar Opel als nieuwe hoofdsponsor aan de Feyenoord-aanhang wordt gepresenteerd.

 

Het is het begin van een samenwerking, waarbij Opel meer wil zijn dan alleen een naam op het shirt. Opel is de komende jaren betrokken bij diverse maatschappelijke projecten waarvoor Feyenoord zich inzet en het zoekt de verbinding met de circa 300 amateurpartners van Feyenoord. De ijzersterke relatie en de culturele overeenkomsten tussen Opel en Feyenoord helpen daarbij om de samenwerking te versterken.

 

Opel en Feyenoord zijn vastberaden in hun ambitieuze plannen om te groeien naar een succesvolle toekomst. Feyenoord doet dat via een vastomlijnde strategie teneinde het voetbal en het opleiden van jong talent verder te ontwikkelen. Opel hanteert een ambitieuze productstrategie die onder meer de marktlancering van 23 nieuwe modellen en 13 nieuwe motoren omvat, tot 2016.

Back to top