Uutisia fins nieuws

Mariahout

Opel ADAM

Jokaiselle oma persoonallinen Adam

 

Opel ei panosta pikkuautouutuudessaan historiaan tai retroiluun, vaan tarjoaa modernia tekniikkaa ja varusteita. Adamissa on paljon moderneja yksityiskohtia ja sen ostaja voi personoida itselleen ainutlaatuisen auton. Opel Adamissa saa korkeatasoisen turvallisuuden, hyvän varustelun ja hauskan ajettavuuden alle 15 000 eurolla.

 

Uusi Opel Adam laajentaa entisestään saksalaisvalmistajan mallistoa avaten sille aivan uuden kilpailuluokan. Uutuus kasvattaa Opelin tarjontaa, sillä viime vuonna markkinoille tuotiin Vuoden Autoksi 2012 valittu Ampera-sähköauto ja Mokka avasi menestyksellisesti pelin kompaktien katumaasturien sarjassa. Adam saa pian seurakseen uuden upean Cascada-avoauton, minkä lisäksi koko Opel-mallistoon on tulossa uusia moottoreita, vaihteistoja ja varusteita.

 

Pikkuautojen joukossa Opelista tulee Adamin myötä entistä vahvempi, sillä myynnissä on peräti viisi mallia. Adam tarjoaa persoonallisen, nykyaikaisen vaihtoehdon kaikkein pienimpien autojen joukkoon. Euroopassa sen rinnalla on tilaa tarvitseville Agila, jota ei tuoda Suomeen. Pykälää kookkaampien autojen sarjassa on kolme kovaa vaihtoehtoa, sillä Corsan lisäksi asiakkaat voivat valita kompaktin Meriva tila-auton ja katumaasturi Mokkan.

 

 

[...]
Back to top